Het assortiment Halal producten van Amilah Food is 100% echt vlees

Wat willen wij bereiken met Amilah Food?

Zorgeloos genieten van de Westerse keuken. Een behoefte van steeds meer moslims, maar waar nog niet genoeg aandacht aan wordt besteed. Halal eten is wel te vinden in de supermarkt, maar vaak is het maar een klein schap. Daar wil Amilah Food verandering in brengen.

Halal eten: een goed alternatief voor iedereen!

Amilah Food herkende de behoefte aan Westerse Halal producten en ontwikkelde het antwoord met het merk Amilah. Amilah biedt een assortiment aan hoogwaardig Halal snacks en andere producten om de moslimgemeenschap zorgeloos te laten genieten van de hedendaagse Westerse keuken. Want de 2e en 3e generatie moslims eet al lang niet meer alleen couscous of baklava, maar bijvoorbeeld ook vleessnacks, barbecuegerechten en maaltijdsalades. Amilah wil daarom een breed assortiment Westerse levensmiddelen aanbieden in een Halal variant en deze beschikbaar maken voor iedereen die zorgeloos wil kunnen eten. Zonder concessies.

Het Halal vlees van Amilah Food is van de beste kwaliteit

Amilah heeft een duidelijke visie voor de toekomst. Amilah streeft ernaar om in alle foodcategorieën in de supermarkten een lekker alternatief aan Halal eten aan te bieden. Amilah wil hét vertrouwde merk zijn dat iedere moslim meteen herkent en zorgeloos kan kopen.