DE VERSCHILLENDE HALAL SNACKS VAN AMILAH FOOD

Een heerlijke burger op de barbecue of chicken wings om te kluiven. En dat helemaal Halal. Amilah Food heeft een uitgebreid assortiment aan snacks. Zo geniet iedereen van onze heerlijke producten.

 • null

  Helemaal Halal

 • null

  ITQi Taste award: meest innovatief en smaakvol product

 • null

  Best innovation award anuga

 • null

  Amilah Foundation: samen met Amilah draag je bij aan de ‘Zakat’

100% Real meat

Het huidige aanbod aan vleessnacks bestaat uit producten van geringe kwaliteit, waarin vaak separatorvlees oftewel MDM (Mechanically Deboned Meat) is verwerkt. Dit is een restproduct uit de vleesindustrie. Botten van een uitgebeend karkas worden met behulp van een hogedrukmachine, de separator, ontdaan van de laatste in de voedingsindustrie verwerkbare vleesresten. Amilah is anders. De Halal (vlees)snacks zijn gemaakt van een hoog gehalte aan écht vlees, bevatten geen separatorvlees en ook geen mix van verschillende vleessoorten. Halal eten dat dichtbij het natuurlijke product blijft en waar veel meer gezonde voedingsstoffen in zit.

ITQi Taste award: meest innovatief en smaakvol product

Kwaliteit proef je en dat hebben de Amilah Merguez balletjes onlangs bewezen! De Merguez gehaktballetjes hebben de iTQi Taste award behaald. ITQi is een toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken. Bekende chefs voeren de tests uit. Zij hebben de Amilah balletjes zeer positief beoordeeld op smaak en vernieuwing. De Amilah Merguez balletjes zijn gemaakt met 100% Halal rundvlees en bieden de smaak van een pittig Merguez worstje in een balletje. Dat moet je proeven!